- 3 cibule
- 3 stroužky česneku
- 300 g zelených fazolek
- 100 g uzeného tofu
- sůl a pepř na dochucení
- 240 g hladké mouky
- 300 g celozrnné mouky
- 100 g oleje
- 240 ml vody
- 10 g soli
Vystačí nám na 4 porce.
Na oleji osmahneme najemno pokrájenou cibulku, přidáme česnek, zelené fazolky a prohřejeme. Přidáme uzené tofu nakrájené na proužky, osolíme a opepříme, necháme zchladnout. Na vále připravíme vláčné těsto z osolené mouky, oleje a vody. Vyválíme 4 tenké pláty na které rozprostřeme připravenou náplň a zavineme, potřeme rajským protlakem zředěným trochou oleje a vody, posypeme lněným semínkem. Pečeme na plechu s pečícím papírem na 200 stupňů C asi 15 – 20 minut.