Vše krásné, zdravé a chutné co náš region nabízí.
Vše krásné, zdravé a chutné co náš region nabízí.
Při výrobě každého našeho jídla dbáme na to, aby suroviny byly sezónní a z našeho regionu. A protože máme regionální produkty moc rádi, jsme pyšní i na to, že vlastníme ocenění od Asociace regionálních značek a MAS Železnohorský region, z.s..
Těsto na záviny je vlastní recept, který používáme ke zdravému pečení již od roku 2011. Pracujeme tak s vynikající chutí a konzistencí „janderovské celozrnné pšeničné mouky“ která má oproti jiným druhům mouky opravdu velké kousky celého zrna. Do těsta používáme suroviny pouze rostlinného původu, proto jsou tyto záviny vhodné i pro vegany.
Náš vlastní desetiletý kvásek s tradicí. Tolik důležitý a prospěšný pro váš organismus. Kvásek ve spojení s čerstvě mletou regionální, janderovskou žitnou mouku vytvoří tak chutné spojení, že neodoláte. Kdo jednou náš kváskový celožitný chléb ochutná, ihned pochopí.